2012-12-03
一行5人黎試下.. 一早book左位.. 但係入去發現.. 都無咩食客.. - -"" 泡沫煙三文魚忌廉湯.. 用隻杯裝幾得意.. 味道一般...... 但係友人話幾好飲.. 個底有塊煙三文魚.. 都幾大塊.. 友人叫左酥皮海鮮湯.. 無影但係幾靚.. 塊皮焗得幾好.. 個湯都幾濃.. 呢兩個係比是日忌廉湯貴$20左右.. 都ok ge.. 個餐包好好食.. 烘得好脆.. 加牛油.. 加三文魚醬.. 好好食~ 一人有兩片.. 正..~雞排飯.. 雞排唔"孩".. 個汁又幾好味.. 我本身唔多like雞排.. 但係都覺得幾好食.. 又鬼咁大塊.. 羊排拼田螺.. 我無試.. 不過友人都話唔錯.. 有黃芥末同埋mint sauce.. 牛排.. 七成熟同五成熟都係一樣咁"熟".. - -"" 不過唔算"un".. 煎比目魚.. 呢個係我叫架la.. 估唔到有兩塊.. 仲要幾大塊.. 比目魚本身唔多骨.. 肉又滑.. 佢又配左個照燒汁.. 不過好鹹.. 同埋唔洗用都得.. 塊魚面都有D"味粉"..最後就係甜品.. dinner set唔洗加錢包埋.. 但係雞排果
雞排飯.. 雞排唔"孩".. 個汁又幾好味.. 我本身唔多like雞排.. 但係都覺得幾好食.. 又鬼咁大塊.. 羊排拼田螺.. 我無試.. 不過友人都話唔錯.. 有黃芥末同埋mint sauce.. 牛排.. 七成熟同五成熟都係一樣咁"熟".. - -"" 不過唔算"un".. 煎比目魚.. 呢個係我叫架la.. 估唔到有兩塊.. 仲要幾大塊.. 比目魚本身唔多骨.. 肉又滑.. 佢又配左個照燒汁.. 不過好鹹.. 同埋唔洗用都得.. 塊魚面都有D"味粉".. 最後就係 甜品.. dinner set唔洗加錢包埋.. 但係雞排果個要加$10.. 有紅豆.. 雜果.. 雪糕.. 同埋唔記得咩餡比客人揀.. 我地全部揀晒雪糕.. 好大舊雪糕.. 塊皮又好薄.. 好好味~ 總括黎講D野食唔錯.. 服務都算好.. 好好禮貌~