2024-06-13 136 views
呢到我以前成日都落來飲野,聽朋友講呢到的食物水準唔差,早左放工就過來食過晚餐,飲杯啤酒先💫💫粟米片🌽粟米片有少少辣味,香脆可口,配埋沙律醬,口感更佳😋鵝肝多士🍞鵝肝望落都唔細舊,仲有熱辣辣烘過的多士,雙重滋味😀🍟黑松露炸薯條望住廚師即叫即炸,真係好治療,黑松露味道濃郁,口感脆卜卜,唔錯✨板燒西班牙黑豚肉🐽伴碟都幾靚,仲有薯容、沙律菜、茄子和翠肉瓜,肉質煮到有少少脆邊,配埋獨特的醬汁,食而不膩😌啤酒HEINEKEN🍻真係凍冰冰,送前菜同薯條一流💯餐廳裝修得好有格調,我仲安排座BAR枱,好啱和朋友一邊吃飯和聊天,大家不坊過來晚飯🔥🤤Channel 3 Tapas Bar & Restaurant (太子)📍太子通菜街228號地舖 #hkfood #旺角 #MongKok #旺角美食 #西班牙菜 #Channel3 #特色飲品#打卡 #相機食先 #香港#yummy #foodie #hkfoodie #channel3tapasbarandrestaurant #chill #酒吧 #太子酒吧 #酒吧美食

粟米片🌽
粟米片有少少辣味,香脆可口,配埋沙律醬,口感更佳😋

鵝肝多士🍞
鵝肝望落都唔細舊,仲有熱辣辣烘過的多士,雙重滋味😀

🍟黑松露炸薯條

板燒西班牙黑豚肉🐽

啤酒HEINEKEN🍻
真係凍冰冰,送前菜同薯條一流💯

📍太子通菜街228號地舖