2019-05-13 202 views
今日我同女朋友又去搵好西食女朋友介紹呢間酒店入面既餐廳。可能因為酒店樓上鋪關係,人流唔多,環境好舒服。野食方面,因為我地好少食呢d 中東菜,主要都係叫員工介紹有咩好食呢碟香草牛肉配薄餅,好有中東風味比較重口味,我鍾意另外主菜係香草雞飯,都係偏重口味,雞滑,配埋飯一齊食好野味呢個係特色咖啡,飲完之後倒轉個杯,隔一陣就會出到個圖案,店員話可以用黎占卜不過果陣比較忙,要wtsapp sd 圖比佢事後幫我地占。上面係餐湯同前菜,好濃厚既南瓜湯,菜都好新鮮呢個係我最鍾意同覺得最有特色既咖啡,雖然味道比較特別,唔一定岩香港人口味,不過都極力推介試一試上面2碟係d 特色小食前菜,酸酸的,未食過咁特別我地2個主要叫左個dinner set a, 酒店黎講唔算貴個人認值得一試佢d 特色菜式同咖啡
今日我同女朋友又去搵好西食

女朋友介紹呢間酒店入面既餐廳。

可能因為酒店樓上鋪關係,人流唔多,環境好舒服。

呢碟香草牛肉配薄餅,好有中東風味
比較重口味,我鍾意

另外主菜係香草雞飯,都係偏重口味,雞滑,配埋飯一齊食好野味

不過果陣比較忙,要wtsapp sd 圖比佢事後幫我地占。

上面係餐湯同前菜,好濃厚既南瓜湯,菜都好新鮮

上面2碟係d 特色小食前菜,酸酸的,未食過咁特別