2018-08-26 1065 views
一直好想試呢間餐廳既素食,但係因為只知道佢在黃竹坑有插旗,太遠而放棄左。好彩佢宜家係佐敦呢邊都有分店喇!去到先知原來係好似food court既形式,同時有好多唔同既餐廳,中西日等都有。比大家睇下個間餐廳個樣先我就點左個$100既餐,芝麻菠菜,秋葵鮮腐竹同南瓜薯餅。真心3個都好好食!芝麻菠菜係第一下就好好味!真係好好味,不過食多左就會覺得鹹左小小,但配埋飯都可以既。個薯餅就真係不得了,好surprise!因為我只係expect一個普普通通既薯餅,只要粉唔厚我都覺得算係咁。但係佢入面係紫薯黎架!勁surprise囉!好鐘意啊!同埋佢真係有料,好正!粉唔厚,好好味!推薦啊!呢間真係可以再戰,只係環境可能無咁好,同friend要傾得耐/傾密計可能就唔係幾岩。不過都可以考慮下去黃竹坑果邊,真心推介!

我就點左個$100既餐,芝麻菠菜,秋葵鮮腐竹同南瓜薯餅。

2018-08-11
  • 南瓜薯餅