2023-07-18
今日專登係旺角拍拖行街🫢行到累,有朋友介紹荔枝角呢間幾浪漫都岩拍拖食飯,無介紹錯,環境好好夠浪漫格調😬空間感超大,啲職員都好好招呼,至於裡面,餐牌同食物都好乾淨同整潔🙂價錢方面合理,呢度環境清幽,加上西餐廳感覺,食物一流,而家真係好少有🤩今次雖然多左個朋友,下次再來二人世界👅法式粟米濃湯配北海道刺生帶子,法國魚子醬👅唔好睇佢好似好細份咁,😬可以話貴精不貴多,呢一份帶子,食入口係有好濃郁既帶子味道,同一般係出面食到既都好唔同,佢既帶子係北海道空運過來,😀唔怪得好似即場開咁新鮮👅慢煮美國牛小排配蕃茄汁意大利麵👅呢一種擺設好獨特,呈現到高級餐廳既效果,就咁睇已經咁出色,😄放入口都一樣咁正,牛小排既肉質鮮嫩到無得彈,仲有濃濃既牛味,😀裡面都有好多牛汁,配上意大利麵一齊食,如此出色👅香煎法國鵝肝配法國甜包,蜜糖黑醋烤無花果👅佢係用法國既鵝肝做出來既,😉鵝肝份量來講算大,配上法包一齊食,超級好食高水準,佢既做法同法國一樣咁正宗,入面仲有黑糖醋無花果,🥰不論係品質定賣相都一樣咁吸引👅蟹肉扭指麵配蟹膏蛋黄忌廉汁👅份量好足,入面有好多蟹膏,🥰蟹膏既味道好鮮,完全無腥味,原來加埋蛋黃忌廉汁係咁好食,😋第一
唔好睇佢好似好細份咁,😬可以話貴精不貴多,呢一份帶子,食入口係有好濃郁既帶子味道,同一般係出面食到既都好唔同,佢既帶子係北海道空運過來,😀唔怪得好似即場開咁新鮮 👅慢煮美國牛小排配蕃茄汁意大利麵👅
呢一種擺設好獨特,呈現到高級餐廳既效果,就咁睇已經咁出色,😄放入口都一樣咁正,牛小排既肉質鮮嫩到無得彈,仲有濃濃既牛味,😀裡面都有好多牛汁,配上意大利麵一齊食,如此出色 👅香煎法國鵝肝配法國甜包,蜜糖黑醋烤無花果👅
佢係用法國既鵝肝做出來既,😉鵝肝份量來講算大,配上法包一齊食,超級好食高水準,佢既做法同法國一樣咁正宗,入面仲有黑糖醋無花果,🥰不論係品質定賣相都一樣咁吸引 👅蟹肉扭指麵配蟹膏蛋黄忌廉汁👅
份量好足,入面有好多蟹膏,🥰蟹膏既味道好鮮,完全無腥味,原來加埋蛋黃忌廉汁係咁好食,😋第一次食到咁獨特既菜式,令我更加愛上蟹肉,呢度既品質超好阿