一日經過尖沙咀,發現一間人潮熙攘嘅壽司店 - 里木👀。無預備咁上網揾評價,一睹就知道原來係大熱壽司鐵板燒店🔥Omakase Spring Menu🍣我地選咗價值$1780每位的Omakase Spring Menu,份量足夠,種類繁多,大家睇落去就知真材實料!2️⃣揚物: 深海池魚🐟深海池魚油脂得宜,鮮美無比,食落口覺得一啖一啖都係幸福,仲想多食啲!3️⃣鍋肴: 甘鯛立鱗燒配自家製忌廉洋蔥醬🐠甘鯛嘅味道配上自家製忌廉洋蔥醬,鮮美四溢,鐵板燒的火力依然明亮。4️⃣壽司: 北寄貝壽司,海膽壽司,深海池魚壽司, 金目鯛壽司🍣 每款壽司都有特色,味道得宜,精緻得想捧在手心。5️⃣北海道松葉蟹配土佐醋果凍🦀松葉蟹新鮮爽快,有淡淡的海鮮味,配上土佐醋,完全係享受!見完黎見,睇到滿桌嘅美食,無語問蒼天。每一樣都美味,而且價錢公道。性價比之高,絕無僅有,務求每位顧客都享受到最好的服務和最美味的壽司鐵板燒。無論係壽司控定係鐵板燒粉絲,我都好樂意向佢哋推薦呢一間店🥰 下次一定要帶埋更多朋友嚟!👍👍👍

Omakase Spring Menu
2️⃣揚物: 深海池魚
3️⃣鍋肴: 甘鯛立鱗燒配自家製忌廉洋蔥醬
🍣 每款壽司都有特色,味道得宜,精緻得想捧在手心。
5️⃣北海道松葉蟹配土佐醋果凍
🦀松葉蟹新鮮爽快,有淡淡的海鮮味,配上土佐醋,完全係享受!