2017-10-19 824 views
轉咗喺灣仔返工大半年,呢度已經成為我放飯最鍾意嘅餐廳之一。之前有幾次係食飯+炸雞個餐。炸雞一口一粒,外脆內滑同甜酸汁好夾,份量啱啱好,食完都唔會好有罪疚感。豆腐飯同吞拿魚飯都食過,兩個都好味,豆腐似係炸過嘅玉子豆腐,好香好滑,吞拿魚就估唔到係咁夾,最正係飯入面嘅炒滑蛋同醬汁,好惹味,會越食越想食。三文治就食過豆腐果款,都好好味架。要套餐嘅話仲有芝士薯條同粟米沙律。但上次個薯條有啲淋,而粟米本身比較爽身,唔係我鍾意多汁嗰種。今日本身想買飯,但見到今個月嘅菜單有沙律,材料好似好豐富,所以買咗試試。$63好大盒!有吞拿魚(可揀其他)、西蘭花、牛油果、粟米、車厘茄、蘋果、麵包粒、大量生菜等等,汁應該係蜜糖黑椒,好味又飽肚,下次想食清淡啲都會再買。
轉咗喺灣仔返工大半年,呢度已經成為我放飯最鍾意嘅餐廳之一。