如果兩個最愛:榴連+芝士遇上會變成點?😋❤️貓山皇芝士雪糕當時買$32,但好似而家轉食cone就要再加$2。但一整完叫飛個一刻o左嘴,好大球雪糕,連個cone都大過人!❤️❤️❤️賣相好好,有朱古力醬同不同大小的白朱古力牌/波波點綴。但本人不太鍾意,因未食都知必定甜到漏,已一一將它們拿下,開始品嘗最pure 嘅貓山皇榴連雪糕!未食已經散發重重榴連味,食落更加不得了,啖啖榴連加cream cheese嘅混合體,好smooth,好rich!! 雖然食唔到之前係hotel icon驚為天人的貓山皇雪糕啖啖榴連肉嘅質感,但本人已呢個價已經satisfy😋😋😋一次過食哂我兩個最愛—榴連+芝士食哂一個已經飽到連晚飯都食唔落了,飽肚感十足👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Oreo 芝士雪糕($28,但而家轉cone要再加$2)食完榴連再即時食Oreo就不太客觀了,因上一個榴連芝士已經嚴重蓋過Oreo 芝士雪糕....但為左試佢真實味道就飲水再戰!佢芝士味比Oreo味重,但食落好滑好濃,但都係食完會好滯
如果兩個最愛:榴連+芝士遇上會變成點?😋❤️

佢芝士味比Oreo味重,但食落好滑好濃,但都係食完會好滯