2017-08-22 4445 views
峇里餐廳未搬新舖之前,大帝有排經常係佐敦開工,所以嗰時久不久都會同屋企人去食飯,當中自己最中意就係食佢地既巴東牛肉同加多加多但搬左去新地址之後就一直都無再黎過,今日約左朋友去開呢頭,就一於去呢下新舖既食物先!新舖既環境比舊舖舒適,裝修佈置亦比原舖來得別緻,感覺其在煥然一新而餐牌上既菜式就無太大改變我就當然要點返我至愛既“ 招牌秘製巴東牛肉”HKd$168+10%同“加多加多”HKd$+10%啦,而朋友就點左款串燒“雞肉串燒”HKd$88+10%同加個“白飯”HKd$13+10%再share黎食點完菜之後,店員姐姐就立即為我地送上免費既炸蝦片跟住我既“加多加多”都好快送到上黎啦!面頭鋪滿香脆嘅蝦片,醬汁依舊花生味濃,入面材料豐富,依舊係我食印尼菜必點既前菜而朋友order既雞肉串燒上檯時香噴噴,熱辣辣,搞到我地每人食左串先發現未影相雞肉嫩滑固然好極~但其實當中既沙嗲醬先係靈魂所在,為串燒起了畫龍點精既果效最後既主菜巴東牛肉都出場啦,份量一啲都唔少,完全足夠二至四人分吃牛肉如昔日般軟腍味香,醬汁香濃惹味,微辣偏甜,令人愈吃愈開胃!惹味香濃既巴東牛肉拎黎送飯更加係絕配,食到我地兩個舐晒脷即使

而餐牌上既菜式就無太大改變

點完菜之後,店員姐姐就立即為我地送上免費既炸蝦片

跟住我既“加多加多”都好快送到上黎啦!

雞肉嫩滑固然好極~
但其實當中既沙嗲醬先係靈魂所在,為串燒起了畫龍點精既果效

惹味香濃既巴東牛肉拎黎送飯更加係絕配,食到我地兩個舐晒脷

即使搬左新址,食物水準依舊保持到,而環境地方仲更舒適別緻添
2017-08-22
$180 (Dinner)
  • 巴東牛肉