2021-09-15 84 views
一入門口就俾佢360度嘅弧形screen吸引,會隨着時間轉換唔同嘅背景~一一種視覺上嘅享受☺️黑松露配伊比利亞火腿63度日本溫泉蛋 ($​128)西班牙伊比利亞火腿係一種名貴嘅肉,就等同於A4嘅日本和牛,風乾之後味道非常濃郁,以香烤製法非常香脆可口,配上溫泉蛋同香料令到成個質感同味道更豐富!日本鮑魚海膽炒意粉 ($318)鮑魚個size都ok而且幾有嚼頭,配落海膽度都幾match,整體個味道都好鮮,如果個portion可以大少少就perfect!什錦海鮮薄餅 ($168)薄餅呢個有啲驚喜,除咗配料十足之外,啲芝士都非常香濃,另外個皮邊都特別處理過,係以薄脆皮形式製成,CP值頗高!香烤西班牙乳豬配迷你香椒 ($338)乳豬烤得剛剛好,香脆但又唔會有油膩感,肉質嫩滑而且油脂分明,調味亦都剛剛好! 而且菜式特別註明迷你香椒,認真一試,感覺比一般椒味更重,除此之外,形狀都頗可愛,很適合做伴碟!

黑松露配伊比利亞火腿63度日本溫泉蛋 ($​128)

日本鮑魚海膽炒意粉 ($318)

什錦海鮮薄餅 ($168)

香烤西班牙乳豬配迷你香椒 ($338)