2020-03-05
早幾日同朋友一行三人去左食呢間餐廳一入去已經聞到好香嘅香料味😚首先黎嘅係呢個叫sekuwa嘅尼泊爾烤豬肉其實我係第一次食尼泊爾野,都幾有驚喜,d肉烤得好香,係略嫌有少少韌,但旁邊個d白色粒粒,我唔知叫乜,脆脆地同個肉係幾夾!第二樣黎嘅就係呢個海鮮pizza🦞呢間餐廳有好多pizza揀,我地就揀左個特別少少嘅Pizza都唔細,有好多蝦肉,絕無偷工減料,都幾好味3-4個人食一個就剛剛好!之後就黎左個Garlic naan同咖哩雞我地仲有食個regular naan但無影相,我就覺得regular naan係好食過garlic naan嘅兩隻味配個咖哩都十分好食咖哩雞都煮得好林好軟,無骨,唔會好難咬我地三個人,兩份naan就岩岩好可以點哂d咖哩,好好味啊😋最後值得講下嘅係老闆實在好熱情,好好人我地嗌野食嘅時候已經好熱心同我地介紹坐左陣有人生日又播生日歌最後仲請左全場飲shot🍻 應該係Bailey 溝左d chocolate,飲完個身好暖,好飲架整體十分推薦大家黎呢度💛
一入去已經聞到好香嘅香料味😚
首先黎嘅係呢個叫sekuwa嘅尼泊爾烤豬肉
第二樣黎嘅就係呢個海鮮pizza🦞
呢間餐廳有好多pizza揀,我地就揀左個特別少少嘅
Pizza都唔細,有好多蝦肉,絕無偷工減料,都幾好味
3-4個人食一個就剛剛好!
之後就黎左個Garlic naan同咖哩雞
兩隻味配個咖哩都十分好食
咖哩雞都煮得好林好軟,無骨,唔會好難咬
我地三個人,兩份naan就岩岩好可以點哂d咖哩,好好味啊😋
最後值得講下嘅係老闆實在好熱情,好好人
我地嗌野食嘅時候已經好熱心同我地介紹
坐左陣有人生日又播生日歌