2019-05-07 143 views
朋友講過"紅冰靠得住", 講緊既係佢地既野食,佢講到咁,就一於試下佢。灣仔呢間分店其實位於鵝頸橋同Times Square附近,好易揾,依家如果黎銅鑼灣同灣仔又唔知食乜,好多時都會選擇佢。# XO醬豬頸肉炒公仔面 # ***** ***** 10/10咁既價錢,咁多既份量,咁既質表,抵比10分,豬頸肉又多,又爽,面唔洗講,更加多,面夠爽口,醬量份量充足,好滿足到我咁重口味既喜好。# 魚香茄子炆米 # ***** * 6/10魚香茄子炆米,無乜魚香味,茄子係多,但無左魚香就差好遠。其實整個份量都係多的,同埋佢地開到好晏,係深宵既選擇。

# 魚香茄子炆米 # ***** * 6/10

• XO醬豬頸肉炒公仔面