2021-07-13
💛黃店!整體嚟講啲野都好食,呢個價錢嚟講CP值都高。好可惜Staff 嘅服務就麻麻~本身我哋係Openrice book咗位,但結果去到都要等一輪先入得。而且上菜速度有啲慢,由落單去到上第一樣野食足足用咗45分鐘。不過除咗呢兩樣野之外其他都幾好~可能唔簡多人嘅時間嚟就無呢個問題了🤧🍴自家製芝士牛肉漢堡 $108牛肉漢堡生熟程度岩岩好,一咬落出啲肉汁必曬出嚟,配料又新鮮,包有烘過。薯條都係新鮮炸好就拎出嚟,仲有啲沙律菜都勁新鮮!🤤🍴溫泉卡邦尼意粉 $82隻蛋煮得岩岩好,夠流心。而且個意粉唔會話太多汁同太膩,比起一般旺角Cafe,絕對係超曬班。🍴吉士梳乎厘班戟 $52唯一一樣唔係好推薦嘅野lols 唔知係咪整耐咗定點,食落去好乾無乜味,好似一舊發脹咗嘅海綿咁😖什至個質感有少少似馬拉糕。🍴焦糖香蕉窩夫配碎瑞士朱古力雪糕 $68無死嘅組合~熱辣辣嘅窩夫加凍冰冰嘅雪糕,同埋好鐘意會落埋cream嘅餐廳,真係唔係間間都有。啲焦糖脆碎碎勁好食!🍴繽紛樂朱古力 $48入到嚟見到個個枱面都有杯朱古力就嗌咗一杯嚟試下~我又點估到仍成條繽紛樂插係面頭咁痴線lol 飲落去係好濃烈嘅朱古力奶味,加埋啲cream
🍴自家製芝士牛肉漢堡 $108
🍴溫泉卡邦尼意粉 $82
🍴吉士梳乎厘班戟 $52
🍴焦糖香蕉窩夫配碎瑞士朱古力雪糕 $68
🍴繽紛樂朱古力 $48
入到嚟見到個個枱面都有杯朱古力就嗌咗一杯嚟試下~我又點估到仍成條繽紛樂插係面頭咁痴線lol 飲落去係好濃烈嘅朱古力奶味,加埋啲cream好幸福,就算肥都要飲曬佢🤰