2016-05-04 739 views
聽朋友講,呢間食中菜好好食,一於去試下。一入去已經到見好多明星...相係左手邊,睇黎係度食飯都會撞到好多明星😛😛我同朋友兩個人食飯,叫左三個菜。避風塘瀨尿蝦 睇落好似係一整隻瀨尿蝦,夾起黎先知係已經炸好左一塊塊,好似一件件麥樂雞。咬落去,好明顯地蝦肉無被炸粉癡實,仲好juicy!! 超中意食呢碟!水準比得上好多出名既酒店。天婦羅元貝賣相好特別,而且元貝既size好大粒,粉好薄,炸到脆卜卜。開頭以為炸元貝應該會炸到無哂汁,好彩元貝本身好新鮮,所以都係好好食。仲有個魚煲都大讚,平時既我唔太中意食魚。估唔到佢徵服左我!因為魚啖啖肉之餘,非常入味,好似食緊軟淋淋既棉花糖咁!我地兩個人竟然食哂呢個魚煲。

聽朋友講,呢間食中菜好好食,一於去試下。

我同朋友兩個人食飯,叫左三個菜。
避風塘瀨尿蝦
天婦羅元貝