2023-05-28 1824 views
✡️帶子忌廉湯-睇到帶子以為會比較淡味 但係味道竟然係接近周打蜆湯 只係蜆轉左帶子 熱度剛好 一個好高質的忌廉湯🥰✡️巴馬火腿雜果沙律-沙律菜很新鮮 沙律加左橄欖油同黑醋 令到成件事好開胃🔯熊谷喜八十三種特調香料炒龍蝦尾-上菜時已經香氣撲鼻 龍蝦尾好濃香料味 食落好爽口同好新鮮 我地加左少少檸檬汁係龍蝦上面 令口感更加清新 味道好好 ✡️紅蝦蕃茄意大利扁麵-紅蝦唔算好新鮮 蕃茄意大利麵味道正常 ✡️焗法式蘋果撻伴雪糕-來到法式餐廳 一定要試試一片片的果肉蘋果撻 新鮮焗起有脆邊 上面的杏仁雪糕超級好味 同蘋果撻一齊食好Match 正呀👍🏻👍🏻✡️士多啤梨杏仁脆脆-有三大塊杏仁脆脆 裡面有果味濃郁雪芭質地的雪糕 雪糕上面同下面的cream好幼滑 士多啤梨好新鮮 食完好滿足😍今次食左一個好滋味的午餐 雖然餐廳位置係商場劃一個位出黎 但係加左好多法式玻璃牆 令食客有一定的私隱度 比起傳統法國餐廳 環境少左一份昏暗感 感覺好開揚 唔焗促 餐廳中心的卡位都可以打卡 很好❤️
✡️帶子忌廉湯

✡️巴馬火腿雜果沙律