2022-11-28
之前食過中環店,覺得幾好味,見佢喺旺角開左新店,就去支持下。我放工去到,諗住6點半都算早,入到去見到原來已經有好多人食緊,睇黎旺角店都幾旺~拉麵店一貫黑色風格,有一排2人座位,另一邊有多人卡位,人多人少黎食都無問題。如果唔想堂食, 都可以外賣自取。北海道。蟹湯拉麵 $138我鍾意食呢碗拉麵,湯底用上北海道直送花咲蟹湯,厚滑濃郁而不油膩,邊食麵邊飲湯,個人暖粒粒。拉麵有一大堆蟹肉喺中間,仲有一大塊叉燒,加上半隻唐心蛋和兩大塊紫菜,成碗麵食晒其實係好飽肚架!鹽味拉麵 $88呢個湯底比蟹湯拉麵清,用上北海道函館鹽味湯底配鰹魚高湯。如果想要個溫和啲既湯底,呢款鹽味拉麵係一個唔錯既選擇。拉麵有一大塊叉燒,仲有兩塊雞肉,半隻唐心蛋和兩大塊紫菜,好豐富!明太子雞翼 $48雞翼燒烤得香噴噴,入面既明太子辣辣地,幾野味。
北海道。蟹湯拉麵 $138
鹽味拉麵 $88
明太子雞翼 $48
雞翼燒烤得香噴噴,入面既明太子辣辣地,幾野味。