限定出街日, 梗係揾間食得舒服嘅地方啦! OutDark正呀, 入座前睇定ig坐低即刻嗌野食, 都係想盡快食唒交枱, 鬼叫一早關又唔封走黎封枱咩!!>芝士炒雞 (HKD328)身為芝士控, 見到咁澎湃嘅水牛車打芝士足足半個鐵鑊, 加埋勁多雞件, 年糕, 就知一陣有勁野發生🤫. 成個芝士炒雞以原個圓型大鐵鑊連gas爐上, 中間係主食, 圍邊有😋韓國雞蛋卷😋泡菜😋菠蘿🍍粒😋紫菜飯, 全部配菜都好夾好好味😋.>由帶點chubby嘅oppa幫我地料理芝士炒雞🐔實在太精彩laaaaa🤩. 熟練嘅手勢兩三下就將水牛車打芝士炒到超級GOOEY, 然後徐徐地每件雞同年糕都包住超級拉絲嘅cheese🧀.>開住爐食真係正好多, 食物唔會因為室內冷氣而好快凍唒尤其係芝士, staff們不時留意住開住爐嘅枱會適時代為較大細火以keep住食物係最佳狀態地serve, 想講有DD芝士微焦真係超好味.>由於芝士🧀份量實在太澎湃, 雞蛋卷不知不覺熟左我索性dip芝士🧀, 我差啲連已season好嘅紫菜飯都dip埋芝士🧀可惜老公勁快食唒😅.>Hite Rita (HKD78)微香

芝士炒雞 (HKD328)

芝士炒雞

Hite Rita (HKD78)
Hite  Rita

微香橙味, 藍色嘅韓國🇰🇷啤酒🍻好抵飲(又呃like😛).
Strawberry Smoothie (HKD45)
Strawberry  Smoothie

原本覺得li杯士多啤梨🍓奶昔好似好唏噓咁, 其實佢只係少左啲garnish😅, 飲落嗰種thick嘅感覺加上濃濃士多啤梨🍓味道, 要推介.
店家門口喺正出𨋢位勁多人等位, 佢地幅扣滿lock嘅牆都好值得打咭呢, 好鐘意店家全木枱櫈真係好spacious坐得好舒服, chubby Oppa勁俾心機地消毒啲啱啱用完同埋唔坐得嘅枱櫈添👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻. 一定有n個下次!!

2020-04-07
$245 (Dinner)
Hite  Rita
Strawberry  Smoothie