2022-07-13
本身上網book左8半, 打黎confirm嗰陣問如果早到入唔入得, 對方話"做俾你" (好似好勉強咁), 結果去到有半個場係吉嘅, 到離開嗰陣都仲有好多位淨...食物方面:海鮮唔錯嘅, 都幾新鮮, 冇任何調味。但係量就好少, 每人得一件。串燒肉類都幾多, 基本上BBQ食嘅都有提供, 擺放整齊乾淨。個櫃嘅設計每次得一兩個人攞到野, 趟門要等一邊攞完先到另一邊, 如果人多就有排等。味道方面一個字----咸!!! d肉全部醃到勁咸, 食左一啖已經頂唔住。其實每枱都有調味粉, 根本唔醃都可以手機order食物好多都售罄............(8點前入座)飲品都係一般放題提供嘅大路野環境&服務:抽風麻麻地, 睇到成場好大煙。抽氣個罩好阻住食野, dup低頭就好易撞到佢, 可能係防止人唔小心掂到個爐?!收碟都收得幾快order左個雪糕見其他野都黎左, 雪糕好耐都唔黎就決定落多次單啦, 點知都係等左好耐。就叫侍應跟, 跟住佢就去拎左一個雪糕出黎, 話我地係分開2次落單嘅, 前後隔左n分鐘。雪糕任食架喎, 唔通佢地有policy個客落單要佢等x分鐘先可以起貨??? 雀巢雪糕咋喎。埋單俾完錢, 侍應
食物方面:
飲品都係一般放題提供嘅大路野
環境&服務:
收碟都收得幾快
埋單俾完錢, 侍應話俾返張單我地...跟住就係個埋單盤道倒左張單落枱就走左去好好嘅待客之道呀