中午買飯路過聽到ling ling 聲就知道又有新鮮蛋撻出爐,果斷買d翻去同同事分享🤗🥧多款蛋撻嚟蛋撻王肯定要買蛋撻啦🤣普通款蛋撻仲分牛油皮同酥皮兩種,滿足晒唔同嘅需求🤩無論邊款蛋撻,蛋漿都好嫩滑,會同外皮形成強烈嘅對比🤤🌰北海道3.6牛乳卷-榛子·巧克力奶香濃鬱嘅巧克力蛋糕中間卷著一大團嘅榛子醬巨正🤩當場就同同事食咗一半,剩下擺雪櫃雪完出嚟食嘅時候又系另一種感覺,呢個牛乳卷比果d網紅瑞士卷仲好食哦😍🫙香滑奶茶/醇香咖啡上班族早餐醒晨標配😪真嘅香濃幼滑,記得要搖完再飲,咖啡有種咖啡糖嘅味道🤣而且飲完個樽可以循環再用,好結實👍🏻店內嘅靚女哋都好好人,買慣熟咗大家就似朋友一樣,唔忙埋完單都會吹兩句,好符合托盤上面印住既“港人情,港味道”🤣當然店內除咗蛋撻仲有好多日常包點,但系佢嘅蛋撻實在喺過份出色,不愧榮獲“香港名牌”😏好多香港人都鍾意食嘅蛋撻店😋

🥧多款蛋撻

🌰北海道3.6牛乳卷-榛子·巧克力