今次已經係第二次返嚟食,所以今次都試吓其他嘢食,但係蛋包飯就真係走唔甩,呢個係佢哋嘅必點啊!❤️ 月見雞皮餃子 個人大推呢個雞皮餃子!佢個口感好特別!食到肉質好鮮嫩,仲好惹味添!係用雞皮餃子包住啲肉,所以係一個好新鮮嘅菜式啊!好食😋❤️ 明太子蛋包意粉 份量多到我見到隔籬枱係兩個人食一份,佢啲芝士係勁足料,同埋都有啲菇,建議兩人食❤️ 咖喱牛肋肉蛋包飯 呢個應該係經典,佢嘅牛肋肉都有四至五舊左右,都係嫩嘅,唔會整得太硬,水準都keep到啊!❤️ 雪人布甸與牛奶大福盛呢個大福造型好可愛,好似個雪人咁樣,之後個布甸汁又唔會太甜,超驚喜呀!覺得呢一個下次都可以再叫不過中午時間真係坐得好full呀,如果早啲嚟就容易搵到位,同埋可以容易坐到海景位👍🏼同埋舖頭都有啲寄賣,啲嘢都幾得意㗎 !

❤️ 月見雞皮餃子

❤️ 明太子蛋包意粉