2023-08-09 58 views
最近搵左日來銅鑼灣呢間新開嘅餐廳食Lunch📍餐廳係一棟近海嘅大廈樓上,可以望到灣仔海景,環境寬敞明亮✨🌊佢地嘅炸軟殼蟹咖喱蛋包意大利飯係好多人推薦嘅菜式⭐️軟殼蟹脆口,咖喱蛋包飯裡面唔係普通白飯,而係忌廉蘑菇意大利飯,咖喱同忌廉蘑菇汁兩種醬汁嘅配搭,令到味道更豐富!🥹😋北海道帶子明太子意粉嘅帶子大粒彈牙😆,除左帶子外仲有蟹柳,明太子粒粒分明,每條意粉都沾滿明太子,奶油味香濃,每啖都好creamy😝我地仲額外每個Set+$28配飲品同芒果乳酪🥭。檸檬特飲裡面有新鮮檸檬外仲有乾橙,好Fresh又開胃,o岩曬夏天🍋!芒果乳酪賣相幾精緻,甜酸適中嘅乳酪裡面有埋脆米同果乾,飯後消膩好適合!🍧
最近搵左日來銅鑼灣呢間新開嘅餐廳食Lunch📍