2K
🍳銅鑼灣嘆手工啤 x All Day Breakfast🥞-Weekend難得可以抖下 當然要揾間chill啲嘅地方同班friends一齊hea吓吹吓水咁😂 呢間位於銅鑼灣嘅餐廳有齊all day breakfast同大量手工啤 啱晒打卡同飲嘢嘅朋友一齊嚟啦😉-🍳Madhouse Grand All Day Combo $148話明係grand combo當然咩都有啦😙 成個餐有3隻蛋 3條腸 3塊煎到脆卜卜嘅煙肉 再加上煙燻三文魚 烤蕃茄 焗茄汁豆 火龍果沙律 同炸薯餅 仲有一塊多士 夠哂豐富🥰-🍳Omelette & Steak Combo $148奄列可以揀唔同餡料 我哋就揀咗煙肉洋蔥同腸 都幾足料 雖然佢唔係行流心半生熟路線 不過佢落芝士都幾重手下 要做到邪惡拉絲效果冇難度😜 牛扒肉味都幾重 不過可能當日切肉時個紋路唔太一致 所以要咬耐嘅啲😅-🥞Joy Pancake 82甜品我地㨂咗經典嘅pancake 配上鮮忌廉同士多啤梨 絕對係標準嘅配撘😉-🍻手工啤酒最出色係佢地有好多款手工啤飲 由產地 酒精濃度 顏色同味分門別類 啱晒想試唔同口味嘅朋友😚-📍#TheMadhouse 銅
🍳銅鑼灣嘆手工啤 x All Day Breakfast🥞

🍳Omelette & Steak Combo $148