2020-03-03 579 views
呢間位於銅鑼灣既食店,平日午餐係需要訂位,有時早啲去都可能剩返bar枱位置。午餐佢同平時餐廳差唔多,有丼飯、熟食、刺身同壽司等等,價錢介乎80-120,連湯同飲品。雖然價錢稍貴,但對比起普通連鎖店千両lunch set,或者佢用既材料,我覺得係價錢合理,亦都係佢長期要訂枱既原因。分別叫咗壽司set同埋照燒丼飯,個飯略嫌太多醬油,而壽司係正路野但係好食過千両。壽司set會有得配蕎麥面或者烏冬,一定夠飽。呢間舖頭上菜係上完食物先叫餐飲,有得揀樽裝汽水,而佢上綠茶或者檸檬茶,會有個茶壺奉上,可以慢慢飲坐低係度傾計。👍🏻

午餐佢同平時餐廳差唔多,有丼飯、熟食、刺身壽司等等,價錢介乎80-120,連湯同飲品。雖然價錢稍貴,但對比起普通連鎖店千両lunch set,或者佢用既材料,我覺得係價錢合理,亦都係佢長期要訂枱既原因。

2019-08-01
$100 (Lunch)