2024-02-26 70 views
今日同媽咪發現咗間日式餐廳<強小亭>真係食到開心到爆💃💃我揀咗A5和牛稻庭烏冬配兩點壽司Set,個醬油湯烏冬有驚喜,湯底鮮甜,烏冬彈牙有嚼勁,好開胃!仲有個沙律🥗都非常fresh,爽口又健康💪🏻兩點壽司🍣都係用新鮮嘅A5和牛製作而成,肉質嫩滑,一咬落口,和牛嘅鮮味即刻爆發💥真係好滿足呀💓仲有茶碗蒸,蛋香濃郁,綿密滑嫩,放咗一陣都係keep到個温度🉐真係一口食落去,即刻令人心醉!😋媽咪個特選A5和牛三點燒肉set仲正✅有前上腿腱、菲力同腹脅肉,每一塊肉都係A5和牛,質感極佳!燒肉香氣撲鼻,肉質嫩滑多汁,一咬落口,肉汁四溢,真係好美味!食完之後,我哋都係食到大滿足!🥩今餐日本嘢媽咪都大讚Good Good,仲話下星期帶埋爸爸同呀妹黎食過👯‍♀️
今日同媽咪發現咗間日式餐廳<強小亭>真係食到開心到爆💃💃