2024-08-02 82 views
📣有$1蛋糕放題任食🤩🤩無睇錯!!!!真係+$1就可以🍰銅鑼灣Unnie餐廳主打韓西新派FusionFood裝修簡約,以水泥灰為主調,輕工業風的空間環境提供獨特風格比顧客,坐得舒服寧靜~✨Unnie Fried Chicken Wings $58雞翼有3款口味選擇:原味甜辣/蜂蜜蒜蓉/蜜糖芥末 🍗最後試左Honey Garlic~雞翼外皮超級超級酥脆,真係好脆!!食得出係即叫即炸!一啖咬開,熱辣辣出曬煙,內裏juicy多汁,配合蜂蜜蒜味調料,好好食🤤 #炸雞翼✨Mussels in Spicy Wine Sauce $108好大碟好多青口,平時出面食份量都無咁多,同埋唔係出面平時細細粒果款青口🤩肥美既青口浸係微辣紅酒醬汁入面,味道清新爽口,我同朋友好快就食曬😆😆✨Korean Ginseng Chicken Soup $138Main小編叫左傳統人參雞湯配白飯。估唔到cafe可以食到韓式人蔘雞,味道同韓國差唔多,清清地好健康,雞肉軟嫩鮮甜,本身隻雞份量都唔算少加上一碗白飯,完全夠曬飽肚🤰🏻~餐廳有提供小食及主菜套餐升級選擇:叫一款 主菜/漢堡可升級套餐或叫兩款小食可升級套餐+$48 原
📣有$1蛋糕放題任食🤩🤩

叫兩款小食可升級套餐
+$48 原米濃湯+精選蛋糕+特色檸檬茶/美式咖啡
+$66 原米濃湯+精選蛋糕+自選飲品
📣📣📣另只需+$1 可以有蛋糕放題任食
超級優惠!可以試晒咁多款蛋糕口味~
蛋糕每件份量啱啱好,唔怕太多食唔曬!
岩曬超級為食既我🤤🤤🤤🤤

$250 (Dinner)