Tsuzuku @hk.tsuzuku📍銅鑼灣希雲街33號G樓.呢間位於銅鑼灣希雲街走日系襌風cafe Tsuzuku @hk.tsuzuku ,環境舒適,室內主要用上木製傢俬,坐得鬆動,亦有戶外露天位置,可帶同寵物前來;食物方面主要以輕色為主,有all day breakfast、吐司、甜品、咖啡及日系咖啡飲品☺️.🥯 All… $128: 可揀bagel或牛角包,有雞卷、牛仔腸、炒蛋、煙三文魚、車厘茄、沙律菜、乳酪,份量都算足夠,健康之選😙.🥪 明太子薯仔沙律竹炭吐司 $78: 竹炭吐司內夾有明太子薯仔沙律,明太子帶微辣,不過覺得呢款吐司可以有更大改善空間,整個口感略嫌比較乾,如果加多少少醬汁,應該濕潤啲會更加好食😀.☕️ Dirty $50
Tsuzuku @hk.tsuzuku
📍銅鑼灣希雲街33號G樓