2024-10-21
江𤒹生Anson Kong 1016生日應援cafe位於銅鑼灣嘅Cafe Tsuzuku 搖身一變,整個環境都佈滿老闆嘅蹤影,更推出期間限定嘅Taste Of AK's Menu,菜式名稱特別,味道都唔錯!感謝用心同安排🫶🏻每位凡惠顧 Taste Of AK's Menu即可獲得一份應援,精美,多款又大份!限定日期至到10月20日,各位生粉唔好錯過!🦊 人像咖啡 “Special Menu” $58大大啖飲咗老闆落肚🤤🤤🤤有三款老闆嘅樣選擇除咗Americano, 所有咖啡底都可以做到🐒Blue Monkey “雲呢拿雪糕檸檬荔枝梳打” $58味道酸酸甜甜,配上香滑雪糕,感覺好清新💙⛩️Keep Rollin'能力值升一波 “章魚燒” $48香脆內軟,章魚粒粒有咬口,多醬汁!正!🎸黑之呼吸 “香草鮮茄帶子墨汁意粉” $118帶子超大粒厚肉,香草蕃茄醬汁香濃,手工意粉有咀嚼感,好食🤟🏼🪐金星女孩 “芒果雪糕蜜瓜包” $58蜜瓜包熱辣辣,外皮香脆,我哋揀咗雲呢拿雪糕,外熱內凍,超刺激👽‼️ 呢兩款售罄,希望下次有機會試到白愛 “荔枝白玉意式奶凍” $58用燒牛舌心的傾吐 是這樣柔和 “燒牛舌心
位於銅鑼灣嘅Cafe Tsuzuku 搖身一變,
整個環境都佈滿老闆嘅蹤影,
更推出期間限定嘅Taste Of AK's Menu,
菜式名稱特別,味道都唔錯!
感謝用心同安排🫶🏻
限定日期至到10月20日,各位生粉唔好錯過!
🦊 人像咖啡 “Special Menu” $58
大大啖飲咗老闆落肚🤤🤤🤤
有三款老闆嘅樣選擇
除咗Americano, 所有咖啡底都可以做到
味道酸酸甜甜,配上香滑雪糕,感覺好清新💙
香脆內軟,章魚粒粒有咬口,多醬汁!正!
🎸黑之呼吸 “香草鮮茄帶子墨汁意粉” $118
帶子超大粒厚肉,香草蕃茄醬汁香濃,
手工意粉有咀嚼感,好食🤟🏼
🪐金星女孩 “芒果雪糕蜜瓜包” $58
蜜瓜包熱辣辣,外皮香脆,
我哋揀咗雲呢拿雪糕,外熱內凍,超刺激👽
‼️ 呢兩款售罄,希望下次有機會試到
白愛 “荔枝白玉意式奶凍” $58
用燒牛舌心的傾吐 是這樣柔和 “燒牛舌心串” $58