2018-01-25 1376 views
好鐘意行銅鑼灣既橫街小巷總會有驚喜發現,今次比依間神秘又優美既西餐廳吸引; 入到去到處都係花,不論門口,牆壁,抬面都係花,,仲有小蠟燭…浪漫輕鬆感覺升級放工黎到銅鑼灣唔再只係繁忙,,原來可以咁放鬆;除左環境食物都令到我好驚喜;🌷🍃 我地叫左2個DINNER SET,,餐湯係羅宋湯,, 酸中帶甜,,甜中帶香;好足料——前菜沙律🥗靚到不得了,鴨胸肉配沙律菜,旁邊仲有朵花好靚既伴碟仲配番餐廳花既主題🌸 —— 慢煮加拿大豬鞍架(8oz)配紅莓醬$198超厚既豬鞍架酸酸甜甜令人胃口大開,1d都唔韌,口感豐富嫩滑多汁又有彈性,薯粒同瓜都好入味—— 炭燒紐西蘭肉眼扒(10oz) $258 配薯條、沙律 ;薯條🍟係用真既薯仔新鮮炸熟,非常香脆,口感比平時食既更豐富更有薯仔味;肉眼扒係五成熟,入口好Juicy,肉質鮮嫩唔會韌 花子冰$75 非常有心機既飲品洛神花茶裡面既冰都用心製作~係用紅莓直接制成冰,酸酸甜甜好好飲又開胃黎緊情人節已經諗到地方了🤭

慢煮加拿大豬鞍架(8oz)配紅莓醬$198

黎緊情人節已經諗到地方了🤭