位於Timesquare的新式中菜廳裝潢得體之外 空間感十足 梳化座位坐得舒適仲設有獨立房間 很適合家庭朋友聚會每道菜式擺盤都別具心思十分精緻職員服務周到 很不錯的用餐體驗🙆🏻‍♀️.🔸水晶花膠凍🔸花膠凍入口即溶 有點分子料理感覺🔸鰹魚花醉鮑魚 ( 2隻 ) $148 🔸鮑魚煮得十分淋身完全唔韌鰹魚汁幾夾又入味 比平時常見既醉飽魚特別🔸一蟹兩藝: 皇室焗釀蟹蓋及炸軟殼蟹伴陳醋野菜沙律 $168🔸蟹蓋外脆內軟 有啖啖一絲絲既蟹肉 好鮮甜 炸軟殼蟹偏重椒鹽味 炸粉都不太厚幸好底下配了黑醋沙律 酸酸地夠開胃解膩鍾意食蟹嘅人必食🦀🔸即燒無花果天下第一豬 $348🔸招牌菜之一 乳豬皮脆卜卜肉質軟嫩juicy 唔會剩係得層外皮沾上自家製無花果醬後更有點綴作用味道有層次 好好食😋🔸不時不燉湯 $138🔸十分足料清甜 感覺好滋補很適合岩夏天飲 連湯渣都可以食埋~🔸花膠天白菇菜膽 $188🔸花膠大片又厚身 入口充滿膠質🔸金沙鳳尾蝦鍋巴 $288🔸好驚喜既一道菜以一層鹹蛋黃包住大大隻既鳳尾蝦 好邪惡! 鍋巴香口得嚟唔硬~🔸瓦罉啫啫唐生菜 $108🔸以瓦煲上枱再即刻炒 渣渣聲熱力十足 好有鑊氣🔥有點似啫啫雞煲
位於Timesquare的新式中菜廳

沾上自家製無花果醬後更有點綴作用
味道有層次 好好食😋

🔸不時不燉湯 $138🔸
十分足料清甜 感覺好滋補
很適合岩夏天飲 連湯渣都可以食埋~

🔸花膠天白菇菜膽 $188🔸
花膠大片又厚身 入口充滿膠質