2024-11-22
同朋友食飯 呢排轉季開始凍大家都想食啲暖笠笠嘅野🔥🔥就去試下呢間蒸氣海鮮火鍋🥳因為餐廳面積唔算好大 所以都預先訂左位😆.叫左個每人$498 嘅尊貴海鮮套餐🌟🔥野生膏仔蟹每位半隻 蟹膏綿密鮮甜!用黎送粥都好正蟹肉一絲絲好新鮮😙😍😆.🔥韓國釜山鰻魚鰻魚真係好嫩滑又有少少爽口,感受到佢嘅鮮美 好食😙.🔥澳洲青年龍蝦🦞有半邊嘅龍蝦肉質彈牙,啖啖肉 口感一流 食得出好新鮮😆.🔥秘製原隻南非乾鮑咬落去有嚼勁,軟硬度適中,鮮味十足.🔥大西洋野生青口青口都幾大隻 肉質鮮甜,完全唔洗點豉油都鹹香味十足!.🔥加拿大野生海虎蝦肉厚實鮮甜,爽口彈牙 好新鮮!.🔥韓國斧山珍珠蠔蠔都好大隻 肉質滑嫩,帶住海洋鮮味,非常creamy , 可以再encore!.🔥紐西蘭刀貝蜆刀貝蜆口感脆口,又係唔洗點豉油都食到佢原始海水鹹香味.🔥蟹皇大元貝肉質鮮甜,搭配嘅蟹膏更加正,每一口都充滿海的味道!🥳.有機蔬菜籃.🌟不過要留意,套餐係唔跟飲品的,我地加左$68 要一渣自家製冷泡茶 竹蓆茅根雪梨茶,清新又解膩,搭配海鮮真係一流!.最後食埋個海鮮粥底 集合哂海鮮嘅鮮味😙😍😍 粥底清甜唔錯!整體用餐體驗超愉快,店員最後仲送上燕窩椰汁
大家都想食啲暖笠笠嘅野🔥🔥
就去試下呢間蒸氣海鮮火鍋🥳
因為餐廳面積唔算好大 所以都預先訂左位😆
叫左個每人$498 嘅尊貴海鮮套餐🌟
🔥野生膏仔蟹
每位半隻 蟹膏綿密鮮甜!用黎送粥都好正
蟹肉一絲絲好新鮮😙😍😆
🔥韓國釜山鰻魚
鰻魚真係好嫩滑又有少少爽口,感受到佢嘅鮮美 好食😙
🔥澳洲青年龍蝦🦞
有半邊嘅龍蝦肉質彈牙,啖啖肉 口感一流 食得出好新鮮😆
🔥秘製原隻南非乾鮑
咬落去有嚼勁,軟硬度適中,鮮味十足
🔥大西洋野生青口
青口都幾大隻 肉質鮮甜,完全唔洗點豉油都鹹香味十足!
🔥加拿大野生海虎蝦
肉厚實鮮甜,爽口彈牙 好新鮮!
🔥韓國斧山珍珠蠔
🔥紐西蘭刀貝蜆
刀貝蜆口感脆口,又係唔洗點豉油都食到佢原始海水鹹香味
🔥蟹皇大元貝
肉質鮮甜,搭配嘅蟹膏更加正,每一口都充滿海的味道!🥳
有機蔬菜籃
最後食埋個海鮮粥底 集合哂海鮮嘅鮮味😙😍😍 粥底清甜唔錯!整體用餐體驗超愉快,店員最後仲送上燕窩椰汁糖水🥳🥳為呢餐劃上完美句號!