2022-09-01 182 views
呢日慶祝朋友生日,佢話好耐冇食過放題,之後就搵到一間喺銅鑼灣嘅竟然仲有生蠔食嘅放題,一於去試吓!加咗錢升級任食生蠔🦪,好大隻!食10隻八隻都覺得回本😍,仲有帶子海膽,帶子大大粒好厚切又鮮甜,海膽都唔腥臭,升級咗原來仲可以任飲啤酒🍻不過同朋友share左一杯就夠🤣刺身船一上台好震撼岩哂打卡,近期食兩間都冇仿鮑片呢度終於有🙈 刺身都好新鮮,蝦 🦐係超大隻‼️蚌類都有都係平時比較少見有得食壽司都有好多唔同種類,熟食我分別試左脆豆腐,扇貝,雞軟骨,豬頸肉等等都係熱辣辣上枱♨️♡ 好抵食嘅放題!平時食自助餐又貴又食唔到咁多嘢,放題就算升級左食埋生蠔性價比都較高🥳