2024-11-26 191 views
𓌉◯𓇋【台式火鍋午市定食低至$68!!】原來銅鑼灣都有甘抵食既火鍋午市最平$68已經有交易🤝仲可以任食蔬菜配料 有淮山,萵筍,金菇等今次揀左安格斯牛小排($168)同埋澳洲M5和牛肩胛肉眼餐($188)可以加$1升級做日本和牛😀😀😀湯底都有吾少選擇 爆炒燒酒烏雞鍋個人幾喜歡🥰店員爆炒所有配料 然後加酒點火😹視覺效果幾好😹😹湯底都幾濃酒味 好啱暖身🌟烏雞嫩滑‼️$200內可以食到日本和牛 性價比勁高!份量足夠 食落完全冇根!如果鍾意牛味重啲嘅可以揀返牛小排一樣咁高質👍🏻👍🏻另外加既鴨血超好食呀!套餐仲可以加錢配小食 炸鹽酥雞同炸魷魚都唔錯有夜市感覺😝😝打邊爐點可以冇嘢飲?鍾意橙味嘅可以揀橙意翡翠 超多果肉!想開胃解膩嘅可以揀蘋果醋QQ冰紅茶💁🏻‍♀️成個餐超豐富 最後我係連米粉都食唔晒😹😹飽咗成個下午😹😹真心推介😂😂仲有杯雪糕送 Happy Ending🤭🤭⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰全部10分為滿分✨ღ味道:9ღ環境:8ღ性價比:8.5ღ回頭再食機會: 8.5🌟如果喜歡今次分享請比個❤️📍 爆爆鍋 (銅鑼灣)銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期1樓109號舖
𓌉◯𓇋
【台式火鍋午市定食低至$68!!】

原來銅鑼灣都有甘抵食既火鍋
午市最平$68已經有交易🤝
仲可以任食蔬菜配料 有淮山,萵筍,金菇等

今次揀左安格斯牛小排($168)

視覺效果幾好😹😹湯底都幾濃酒味 好啱暖身🌟烏雞嫩滑‼️

$200內可以食到日本和牛 性價比勁高!
份量足夠 食落完全冇根!

如果鍾意牛味重啲嘅可以揀返牛小排
一樣咁高質👍🏻👍🏻

另外加既鴨血超好食呀!

套餐仲可以加錢配小食
炸鹽酥雞同炸魷魚都唔錯
有夜市感覺😝😝

打邊爐點可以冇嘢飲?
鍾意橙味嘅可以揀橙意翡翠 超多果肉!
想開胃解膩嘅可以揀蘋果醋QQ冰紅茶💁🏻‍♀️

ღ環境:8
ღ性價比:8.5
ღ回頭再食機會: 8.5

🌟如果喜歡今次分享請比個❤️

📍 爆爆鍋 (銅鑼灣)
銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期1樓109號舖
Type of Meal