2020-12-07 684 views
好耐之前聽同事講 大圍嘅楓林小館係幾好食 點知大圍店幾年前執左 而家去左銅鑼灣 今次嚟到銅鑼灣一於嚟試一試佢啦 可能因為限聚令 星期日嘅夜晚成晚都得2枱客 好似包左場咁 一於叫佢呢度最出名嘅乳鴿啦 由於我地係晚市第一枱客 所有野食都係廚房即落單即整 全部熱辣辣 有我鍾意食嘅蝦片呀 咬落去脆到成場都知我食緊蝦片 乳鴿果然係好好味 唔洗點任何野都好食跟住叫左個嘟嘟芥蘭煲 d蝦乾好多好重手 上枱真係渣渣聲好有獲氣仲有呢個冰梅骨 酸酸甜甜 咬落去仲脆嘅 送飯一流呀成餐好靜(無人)好舒服 包場咁一個樓面serve我地 openrice book位仲有85折添呀 可以一試

仲有呢個冰梅骨 酸酸甜甜 咬落去仲脆嘅 送飯一流呀

$200 (Dinner)
  • 紅燒乳鴿