2024-02-27 35 views
【究極堂】銅鑼灣高質居酒屋🏮究極丼 💰$218攞盤超靚既魚生丼 見到個個黎都叫佢😋特別係帶子同赤蝦,超大隻!食落啖啖肉 好鮮甜🤣 仲有厚切既呑拿肉 海膽~~明太子玉子燒 💰$78明太子味好濃 蛋既質地又小小蛋包飯既雞蛋! 超級軟棉棉🥰蟹籽提升咗口感 食左有小小爆漿口感究極海鮮杯 💰$98上層魚子醬同三文魚籽好有咬口而吞拿魚油脂適中又夠彈牙😊中層既蟹肉同海膽都好新鮮 鮮味突出下層既啫喱酸酸甜甜更加開胃 幾特別🤓酒盜芝士💰$58酒盜鹹腥味偏重但香,同軟芝士隻味又幾match 連鬆脆既芝麻威化餅一齊食,口感都幾特別🤣 但怕腥既朋友應該會覺得麻麻地~蜜柑芭菲💰$108面頭係抺茶雪糕同Greek yoghurt 雪糕唔係好甜 再溝埋酸酸地既Greek yoghurt 更加令佢食落無咁膩 啱曬我呢d唔太好甜野人😆底層就係蜜柑同啫喱 酸酸甜甜咁幾解膩成個甜品幾好食😚
【究極堂】

酒盜芝士💰$58

蜜柑芭菲💰$108

底層就係蜜柑同啫喱 酸酸甜甜咁幾解膩
成個甜品幾好食😚
$308 (Dinner)