SIGNATURE SHARING MENU $498 (PER HEAD)🍴水牛芝士配蜜桃 (8/10)芝士好Creamy,水蜜桃係甜甜酸酸,食落去好開胃。!🍴香脆粟米糕 (8/10)食落去好香脆,口感係似薯蓉嘅唔係好食到粟米粒,但係應該係用粟米打成蓉記一種物體!🍴濃湯煮蜆 (9/10)個湯係鹹鹹地感覺係似啲東南亞嘅菜式嘅湯汁,好新鮮好大隻冇沙。🍴甲殼海鮮闊扁意粉 (10/10)非常驚喜入面用咗龍蝦肉㗎同埋蟹肉,食落去好鹹香好似加少少蟹膏喺入邊咁,鹹鮮味好濃郁,手工意粉係好有口感又咬口,海鮮味濃郁!🍴是日漁獲 (9/10)係一片鱸魚,似係蒸熟咗,個魚肉好嫩滑魚味都好清香,欣賞個汁係用咗少少酒去煮飯落好香!🍴牛頰肉寬帶麵 (8.5/10)闊條麵勁有口感,真係手工意粉牛面肉嘅肉份量好多食落去好軟腍好有牛肉嘅香味,整體嚟講鹹鹹!🍴蜜糖烤春雞配三色菇 (3/10)食落去似豉油蠔油燒雞,又唔似燒汁咁甜係比較偏鹹偏中式嘅感覺,雞肉呢燒得比較柴同埋肝腎啲菜同埋啲菇都比較鹹,所以係麻麻哋。🍴提拉米蘇 (8/10)酒味非常濃郁,蛋糕好濕潤,好cream好重奶香,都幾好食!温提兩個人叫兩份係會再大件啲

🍴水牛芝士配蜜桃 (8/10)
芝士好Creamy,水蜜桃係甜甜酸酸,食落去好開胃。!

🍴香脆粟米糕 (8/10)

🍴濃湯煮蜆 (9/10)

🍴甲殼海鮮闊扁意粉 (10/10)

🍴是日漁獲 (9/10)

🍴牛頰肉寬帶麵 (8.5/10)

🍴蜜糖烤春雞配三色菇 (3/10)

🍴提拉米蘇 (8/10)
酒味非常濃郁,蛋糕好濕潤,好cream好重奶香,都幾好食!温提兩個人叫兩份係會再大件啲。

🍴燒焦的乳酪蛋糕 (8/10)
入邊係用咗香茅,同埋泰式芒果,食落去係真係好有泰式風味,你係可以食到香茅嘅香料味,感覺好清新,肚臍食到芒果酸甜味,加上濃厚嘅芝士作為底蘊,其實係陳清新幾好食可以解解成道飯嘅膩

推薦指數: 8/10
除咗個雞之外,全部都好食,如果個雞冇咁鹹同乾,可以有9分!服務幾好,坐得舒服,份量好足,真心推薦!可以慶祝寫字係甜品