卡位坐得舒服,一次過可以食壽喜燒同燒肉兩款食法!滿足貪心嘅我!日式薩摩和牛放題 星期一至四 $588先黎一個薩摩和牛拼盤,拼盤仲有2款稀少部位!而食完仲有好多牛都可以QR任點 !薩摩牛特上西冷,薩摩牛牛肩胛薄切,薩摩壺漬牛肋條,薩摩牛牛腹脅肉,薩摩牛 牛胸腹肉等,可配搭燒肉汁,椒鹽, 韓式辣醬&壽喜燒汁,燒肉汁及韓式辣醬夠惹味!牛肩胛薄切幾乎入口即化,必食!涮涮鍋湯底可簡一款味,有壽喜燒湯、黑松露牛骨湯、香辣味噌湯底三選一!壽喜燒湯會配生雞蛋,煮熟肉再沾黎食!yummy 連海鮮都有得任點任食甲羅燒,油甘魚鮫,雞泡魚乾,一白鱔,磯煮鮑魚,燒生蠔及虎蝦等~一白鱔夠晒厚身同埋彈牙!磯煮鮑魚夠入味又矜貴,虎蝦新鮮爽身~出邊仲有自取配料有丸蔬菜、麵食,熟食,飲品請🥤及甜品等超過100種食材任飲任食2小時,記得等齊人先好入座~

日式薩摩和牛放題 星期一至四 $588

壽喜燒湯會配生雞蛋,煮熟肉再沾黎食!yummy

連海鮮都有得任點任食

出邊仲有自取配料有丸蔬菜、麵食,熟食,飲品請🥤及甜品
超過100種食材任飲任食2小時,記得等齊人先好入座~