2023-12-10
今日就嚟到銅鑼灣告士打道嘅Umi食晚餐🥰🥰 望住個海景食飯,真係心曠神怡🥰🥰餐廳裝修簡潔🌴而且都坐得好舒服😍😍今晚我哋就叫咗自家手打和牛芝士漢堡🍔🍔配脆香薯條 $138 🍟🍟加28 仲可以升級套餐,配埋檸檬茶特飲🍹同乳酪杯🤤🤤 手打和牛肉質鮮嫩,夠哂Juicy😍😍配合埋香濃嘅芝士入口即溶嘅感覺😋😋😋口感超豐富🤤🤤仲有香脆嘅薯條😳鹹香十足😋😋超級抵食♥️另外我哋都叫咗份火炙北海道帶子明太子意粉 $148 🍝🍝加48可以升級套餐,配自選飲品加埋特選甜品😆檸檬芝士蛋糕🍰自選飲品我就揀咗草莓酸奶🍓🍓 火炙北海道帶子燒過之後更加香😳😳帶子煮得啱啱好👍🏻👍🏻鮮味十足😍😍明太子意粉超級足料😋😋😋蔡配合埋魚籽🤩意粉掛到汁😍😍超級推薦❣️❣️淡淡嘅檸檬香🍋🍋配合埋濃郁嘅芝士蛋糕🧀🧀超正♥️草莓酸奶唔止靚🍓而且仲好好飲😋
今晚我哋就叫咗自家手打和牛芝士漢堡🍔🍔配脆香薯條 $138 🍟🍟 加28 仲可以升級套餐,配埋檸檬茶特飲🍹同乳酪杯🤤🤤 手打和牛肉質鮮嫩,夠哂Juicy😍😍配合埋香濃嘅芝士入口即溶嘅感覺😋😋😋 口感超豐富🤤🤤仲有香脆嘅薯條😳鹹香十足😋😋超級抵食♥️
另外我哋都叫咗份火炙北海道帶子明太子意粉 $148 🍝🍝 加48可以升級套餐,配自選飲品加埋特選 甜品😆檸檬芝士蛋糕🍰 自選飲品我就揀咗草莓酸奶🍓🍓 火炙北海道帶子燒過之後更加香😳😳帶子煮得啱啱好👍🏻👍🏻鮮味十足😍😍 明太子意粉超級足料😋😋😋蔡配合埋魚籽🤩意粉掛到汁😍😍超級推薦❣️❣️ 淡淡嘅檸檬香🍋🍋配合埋濃郁嘅芝士蛋糕🧀🧀超正♥️草莓酸奶唔止靚🍓 而且仲好好飲😋