果日約咗朋友去銅鑼灣食嘢,朋友話想試下呢間越南菜~餐廳有算多座位,上菜速度超快呢!好快就上齊所有野👏🏻.柚子鮮蝦沙律 $98好大碟呀!😳鮮蝦唔錯,柚子都ok,唔會太苦👌🏻沙律菜幾新鮮,份量好多!食極仲有咁🤣不過味道清咗啲,落啲沙律醬會好啲呀🤣.生熟牛肉牛丸湯粉 $88原來有三個size揀!我哋揀咗大size~一望到哇咗聲😂好大碗呀!!好多蔥花🤤肥牛幾高質,牛味濃、又夠嫩👍🏻份量又多👏🏻湯底好味!河粉嘅份量都好多!呢個cp值好高呀!!.香茅豬扒撈檬 $69呢個又係好大碗!我同朋友都係度講呢間越南菜好足料喎!👍🏻價錢仲係街坊價👏🏻香茅豬扒幾好味,豬扒唔會痴牙👍🏻 撈檬嘅味道ok,不過淡咗少少~.越式炸春卷 $28咬落好酥脆,幾好味,如果大舊啲會更開心🤣.扎肉米紙卷 $58有四大舊,個皮煙韌、唔會太厚👌🏻個餡正常水準,如果多啲配料會更好☺️新鮮椰青 $49最鍾意飲椰青!必點!

果日約咗朋友去銅鑼灣食嘢,朋友話想試下呢間越南菜~
餐廳有算多座位,上菜速度超快呢!好快就上齊所有野👏🏻

柚子鮮蝦沙律 $98

生熟牛肉牛丸湯粉 $88

香茅豬扒撈檬 $69

越式炸春卷 $28
咬落好酥脆,幾好味,如果大舊啲會更開心🤣

扎肉米紙卷 $58

新鮮椰青 $49
最鍾意飲椰青!必點!