2019-01-30
睇 open rice 見到呢間啲西班牙美食流晒口水就約朋友啲試,點知原來係早前一個 promote,而家完咗無得食啦 😭😭😭環境確實一流,夠清靜可以好好傾計,侍應態度好好,雖然山望出窗外無乜景,都都算舒服。我坐底煲劇等朋友差不多一小時,佢哋都無催促我,仲話我知有 wifi 👍👍另外臨走時我想去洗手間,由於盲妹無帶眼鏡,跟朋友 reconfirm 位置時個經理聽到我無帶眼鏡,就帶我到門口仲講清楚位置,攪到我有啲尷尬添 😅😅食物選擇唔算多,我哋叫咗 2 杯白酒,一個頭盤加 2 個主菜。西班牙八爪魚好好味,好爽口,唔靭。海鮮併盤係熱食,唔算大份,最有睇頭係龍蝦,其他有帶子,魷魚同蜆,好味。反而個燴鴨肉寛帶麵,無論味道跟口感,我感覺似 Lasagne 多啲,下次唔會再叫囉 🙈如果想揾個地方傾計又唔限時,呢度都可以考慮,希望佢哋個西班牙 promote 快啲 encore, 咁我就會嚟試
西班牙八爪魚好好味,好爽口,唔靭。
西班牙八爪魚
海鮮併盤