2018-11-30 954 views
🇭🇰#香港捐窿捐罅記 Instagram: foodkiller_dk一講起有鑊氣 價錢相宜🤤 而且適合一大班人一齊食既地方 😍大排擋一定係大家第一個諗起既選擇 而近年大排擋都搬晒去熟食中心 只有小數仲有大排擋牌🙁-環境就其實冇咩好講 佢環境太乾淨 我反而唔習慣 不過總體尼講都可以接受魚腸🐠係好少地方有既菜式 因為挑魚腸係一件好考功夫既事 叫左尼試 彈口 幾好食 配上白飯一流(易入口😂)九肚魚炸得乾身 脆口 你一食一舊 就會好想叫支酒🍺去配佢😍沙拉豬扒🐽煮得啱啱好 淋淋地加上沙拉醬既酸 十分之開胃♥️魚頭窩🐠比足一個魚頭 而且魚頭好飽滿😍 對我尼個識食魚頭既人尼講 簡直係美食🤤其他菜都中規中舉 唯一係個𧐢餅有d過咸 再點上佢既魚露變左咸上加咸🙁-🎈灣仔寶靈頓道21號鵝頸街市1樓鵝頸熟食中心CF4號舖-平均傷害:$150好味值:7/10
九肚魚炸得乾身 脆口 你一食一舊 就會好想叫支酒🍺去配佢😍
沙拉豬扒🐽煮得啱啱好 淋淋地加上沙拉醬既酸 十分之開胃♥️