2023-04-14 186 views
今日同同事去左我地最愛嘅三希樓到食lunch。呢間餐廳嘅食物非常高質,而且坐位同環境都好舒服,岩哂我地lunch hour 嘅時候放鬆下。💜涼拌海蜇雲耳🧆海蜇雲耳都有好香嘅麻油味同陳醋味,口感爽脆。每一啖都好清爽,食完有一種開胃嘅感覺。🧡夫妻肺片🐮麻辣🌶️嘅味道完全滲晒入🐮牛肉同牛肚入面。但唔會覆蓋左牛嘅味道。反而令牛肉味更加突出。👍🏻❤️瓦罉焗胡椒海蝦🦐呢個絕對係餐廳嘅特色菜,廚師用胡椒🫑去焗海蝦🦐。所以每一隻蝦都有好香嘅胡椒味。味道唔會好辣🔥。呢個絕對係會食唔停口!💚馳名樟茶鴨🦆🦆鴨肉鮮嫩無比。加埋自家製嘅醬汁🫕。令到鴨嘅味道更鮮更濃,調味啱啱好,唔會太鹹。正😋

💜涼拌海蜇雲耳🧆

🧡夫妻肺片🐮