2024-07-19
Cozy Seafood Grill Place🍽 鬧市中的渡假風情⛱..今次又黎到銅鑼灣Fashion Walk 既Food-Street 來吃飯,西餐選擇左一間滿有渡假風既地中海菜海鮮餐廳🍽。入來環境舒服輕鬆,菜式亦同樣有水準❤️,款款新鮮好吃腥味道足,來鬧市中放放風感覺真的不錯⛱,以下菜式都很出色呢!🔸泰式羽衣甘藍燒牛肉沙律 $145Grilled Beef Salad w/ Kale, Lime Peanut 牛肉肉質有驚喜😍,粉嫩柔軟有質素,呢個價錢既牛肉很可以,好吃。🔸忌廉蘑菇濃湯 $95Creamy Mushroom Soup made fresh in-house daily 濃濃蘑菇香,味道很豐富。🔸脆炸有機甜粟米餅 配芫茜青檸酸忌廉 $100Crispy Organic Sweet Corn Fritters w/ Cilantro Lime Cream粟米餅感覺更健康,配以秘製醬汁酸甜開胃。🔸XO醬橄欖油鮮蜆扁意粉 $240XO Sauce Clam Vongole Linguine 蜆肉新鮮飽肥又彈牙,滿有海水甜味。意粉香口惹味,加上XO 辣醬味道更提升,愈食愈惹
🔸泰式羽衣甘藍燒牛肉沙律 $145
🔸忌廉蘑菇濃湯 $95
Creamy Mushroom Soup
🔸脆炸有機甜粟米餅 配芫茜青檸酸忌廉 $100
粟米餅感覺更健康,配以秘製醬汁酸甜開胃。
🔸XO醬橄欖油鮮蜆扁意粉 $240
蜆肉新鮮飽肥又彈牙,滿有海水甜味。
意粉香口惹味,加上XO 辣醬味道更提升,愈食愈惹味。
×××[海饌 - 海鮮牛扒餐廳 -Coast Seafood
©銅鑼灣Fashion Walk食街加寧街9-11號華高大廈地下C及D號舖