2023-06-17 28 views
這家亀井鮨是過江龍日式餐廳,在海外的第2間分店,在日本當地開業超過百年的老店,職員同我地講刺身食材均取自各地空運到港,部分料理會用香港本地海鮮製成,再加入本地元素👍🏻👍🏻加上由1/5開始全場食品8折優惠,所以吸引了我🫢餐廳木系帶有特色既日式料理餐廳,裝修新穎,充滿日本風情,環境寬敞,部分座位可望到海,燈光柔和,感覺舒適👍🏻 另有席前Bar 枱😁食物選擇多,有正宗江戶前壽司、刺身、Omakase 廚師發辦、炸物、海鮮丼等等,係兩三人小聚聯誼和回味旅行去日本既地方✔️ 午市套餐 LUNCH MENU - 青。席前壽司 〔推介😋〕$350AO TABLE SIDE SET 包括: 三文魚腩、油甘魚、鯛魚、間八、日本海膽、時令海鮮 ( 5款 )👍🏻 飯醋香👍🏻 海膽甘甜😋👍🏻 鮮甜👍🏻 新鮮👍🏻 生蠔世一😋👍🏻 鮑魚爽脆配 沙律、味噌湯正常✔️ 午市套餐 LUNCH MENU - 紺。席前壽司 〔推介😋〕$480KON TABLE SIDE SET 包括: 大拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、深海池魚、穴子、鯖魚、左口魚邊、牡丹蝦、帆立貝、三文魚子、日本海膽👍🏻 飯醋香👍🏻 海膽甘甜😋👍🏻 穴子同左口
這家亀井鮨是過江龍日式餐廳,在海外的第2間分店,在日本當地開業超過百年的老店,職員同我地講刺身食材均取自各地空運到港,部分料理會用香港本地海鮮製成,再加入本地元素👍🏻👍🏻加上由1/5開始全場食品8折優惠,所以吸引了我🫢餐廳木系帶有特色既日式料理餐廳,裝修新穎,充滿日本風情,環境寬敞,部分座位可望到海,燈光柔和,感覺舒適👍🏻 另有席前Bar 枱😁食物選擇多,有正宗江戶前壽司刺身、Omakase 廚師發辦、炸物、海鮮丼等等,係兩三人小聚聯誼和回味旅行去日本既地方

AO TABLE SIDE SET
👍🏻 飯醋香