2022-01-14 977 views
有時行街行到攰,搵間餐廳坐下食嘢傾吓計休息吓都要。咁岩經過鮮芋仙見冇咩人排隊,就一於試吓佢啦!.平時行過鮮芋仙都好多人排隊。雖然而家開咗好多分店,但聽講銅鑼灣呢間係最好食㗎。.📌布丁Q麻糬牛奶冰 $58叫咗個招牌布丁牛奶冰,大大份咁上枱,分量十足,而且砌得都好靚㗎。牛奶冰食落真係好香煉奶味,加埋好多嘅配料,大大球雪糕係雲呢拿味,都係普通貨色,但係夾埋啲牛奶冰室就出奇地好味。麻薯煙煙韌韌,而布丁有兩款,一款係雞蛋布丁,另一款就係杏仁布丁。雞蛋布丁有台灣統一布丁味,都幾好食。如果你好鍾意杏仁味,杏仁布丁就啱你啦,杏仁味超濃,咁啱我同朋友都唔鍾意杏仁味,結果食咗兩啖大家都放棄。成個牛奶冰都好好食,無論配料定係個冰本身都好食,而且配料口感唔同,咬落每一啖都好唔同感覺,食完係滿足㗎。.⭐必食推介: 布丁Q麻糬牛奶冰🐓⭐評分: 6.5/10.✨ 鮮芋仙  ✨📍 銅鑼灣登龍街18號V Point 地下1號舖⏰ 1200-2300🏷 @鮮芋仙#kmcmfood #kmcmhk

📌布丁Q麻糬牛奶冰 $58
🏷 @鮮芋仙
#kmcmfood #kmcmhk
2022-01-01
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • 布丁Q麻糬牛奶冰