今日去咗長沙灣地鐵站附近食廣東菜,餐廳位置距離長沙灣地鐵站C出口算好近,我哋行過去大概5分鐘左右到達 我哋有book位,同店員確認咗定位之後就好快入到去!入邊都算好多人,長沙灣來講晚餐時段算幾旺!比較推薦嘅食物係蒜蓉粉絲蒸元貝,每一隻都非常大粒,賣相已經好靚仔,帶子食落去非常爽口彈牙,再配埋本身粉絲,配搭真係非常嘅夾 再加埋蒜蓉,真係冇得頂!加上餐廳控制火候得非常好,帶子唔會太熟,所以口感都做得非常好辣子肥腸,亦係推介嘅食物之一 豬大腸非常煙靭,唔會有太硬嘅感覺,餐廳用爆炒嘅方式,加埋辣椒去炒豬大腸,做出嚟非常好食,有少少川菜嘅口味 豬大腸亦都非常乾淨,沒有任何臭味或者唔乾淨嘅味道,呢個位非常值得讚 黑椒牛仔骨亦都份量好多,比預期中大分!牛仔骨醃製得好味,唔會有太鹹嘅情況!總括嚟講用餐經驗愉快,朋友都非常喜歡呢一間餐廳,值得推介

辣子肥腸,亦係推介嘅食物之一

總括嚟講用餐經驗愉快,朋友都非常喜歡呢一間餐廳,值得推介