2022-03-25
呢間木系設計咖啡店,店內環境簡約,燈光柔和,空間感大,令人感覺好休閑舒服🤤店舖主打Bagel,仲有Scone、蛋糕、All Day Breakfast等選擇~-✍🏼食評❞ 🔸Earl Grey Scone🧈 | $42Scone好鬆軟,完全唔乾身,伯爵茶味濃郁,有啖啖茶香,再加牛油香,表現出色🤤側邊仲有clotted cream同伯爵茶醬可以自己搽🤓-🔸Chicken & Honey Mustard Bagel🐔 | $52Bagel質感好好,焗得外脆內軟,外層有白芝麻同黑奇𥺼籽,好香口😋餡內既火雞片厚度適中,肉質新鮮軟腍,再配上大量沙律菜同蜜糖芥末醬,味道比想像中夾,清新得黎又有些少惹味,好好食😚-🔸Classic American Bagel🥓 | $64鍾意食鹹Bagel既話,呢款就啱晒你😎Bagel都係外脆內軟,而餡料份量十足,有大大塊Bacon、煎蛋同沙律菜、再配上滿滿蛋黃醬,非常惹味,口感豐富☺️-🔸French Earl Grey☕️ | $55啖啖伯爵茶香味帶回甘,入喉甘醇🤤-◾️整體而言❞環境好舒服,令人有種慢活既感覺🌾店舖既Bagel同Scone都出色,強烈推薦Bagel
✍🏼食評❞
🔸Earl Grey Scone🧈 | $42
🔸French Earl Grey☕️ | $55
啖啖伯爵茶香味帶回甘,入喉甘醇🤤
◾️整體而言❞
環境好舒服,令人有種慢活既感覺🌾店舖既Bagel同Scone都出色,強烈推薦Bagel控黎😍值得留意,店舖最低消費係每人叫一杯野飲架