2023-01-13 27 views
Sun Haru長沙灣順寧道65號地舖老友推介,長沙灣站附近有一間高汁的韓式餐廳,又真係幾掂喎!😎無骨炸雞芝士二重奏🧀大廚即叫即炸,外脆內軟,無骨雞肉處理得很好,雞肉新鮮,肉汁豐富,沒有雪味,沒有味精,芝士二重奏醬汁調教得剛剛好,不會過鹹和油膩。必食!👏😍泡菜腩肉湯跟飯🌶湯底夠香,辣度控制得好好,不會辣到灌水,新鮮配料的精華滲入湯中,我飲哂啲湯。🤣腩肉口感煙韌,層次分明,好味道!我好怕就咁啪泡菜,今次試咗泡菜湯飯,又幾惹味喎!😋韓國特色蛋捲🥚這次試了紫菜明太子蛋捲,份量十足,咸香味為主,餸飯一流。大廚處理得恰到好處,蛋夠香滑,加了葱花和芝麻提升層次,大人細路都鍾意。藍天乳酸🍹食完炸雞飲,真係幾爽,不會太甜,記得搞吓底飲,味道更佳。Sun Haru 環境舒適,食品高汁,還可以包場舉辦生日派對,回頭率高。😉👍🏻
Sun Haru
長沙灣順寧道65號地舖

無骨炸雞
芝士二重奏🧀

泡菜腩肉湯跟飯🌶

韓國特色蛋捲🥚

藍天乳酸🍹
食完炸雞飲,真係幾爽,不會太甜,記得搞吓底飲,味道更佳。

2023-01-12