2022-06-25
1年前黎長洲個陣食過一次就覺得好好食,第二日都要再食一次😹但今次真係超失望😥呢度最熱門係食冰但之前食過個人都係覺得麻麻🫢🔺芒果紫米雙圓椰皇燉奶$65原來係分開嘅之前食係一齊🥺(以前個個靚啲,相係最後)首先椰皇個個裡面有芋圓,小丸子芒果同蛋白🥚芋圓嘅味道係番薯🍠紫薯同芋頭,煙靭嘅但好似冇咩味咁🤧小丸子就正常🙌🏻芒果偏酸🥭蛋白好滑,好飽肚🤣到隔離個碗紫米,真心搞唔掂😕裡面同樣有芋圓,小丸子同芒果但個紫米唔甜😩同配料完全唔夾🥶食咗一半已經放棄佢😵💫🔺芒果椰汁雙圓椰皇燉奶$65 呢個先不得了,一年前食超鐘意食呢個🥲但而家超級失望😭個椰汁變壞咗!!!!雖然店員有換返比我地但都已經唔想食🫠椰汁完全唔甜🤡明明應該同芋圓,小丸子同芒果先岩但食個陣完全分開哂😧芋圓,小丸子同芒果評價同上🤝🏻🔺黑糖紅豆三色圓豆花 $40呢個係三樣中最正常🤞🏻紅豆棉同甜🫘豆花係正常水平😉芋圓同樣煙靭但都係唔係好食到個味🤨黑糖味其實都唔太出😗
🔺芒果紫米雙圓椰皇燉奶$65
🔺芒果椰汁雙圓椰皇燉奶$65