2024-11-04 179 views
打算入佐敦食過早餐。見到在澳洲牛奶公司條長龍(我沒打算去食澳牛的,只是平時經過會慣性看看條隊有幾長)意外地發現隊尾有間恆香冰室分店開左,就入去試下。男友叫左D餐:沙嗲牛肉麵🍲炒蛋轉太陽蛋🍳方包🍞方包有驚喜🤩熱度適中🤭牛油同方包有烘過🤗沙嗲湯底既味道都唔錯,唔係死鹹,感覺個湯底都幾有心機調味😌因平時早餐有食方包都無咩特別🙃第一次試而間餐廳我就叫左G餐:雙併湯麵餐➡️自家製叉燒及厚切午餐肉見到「自家製」及「厚切」所以就選擇左而兩個😗叉燒是甜味,似用叉燒醬整,佢唔係燒味店那種,似屋企可以整到嗰種。厚切午餐肉係一塊圓形既半塊。燈光舒服💡雖然裡面大概可能有十張枱,但都好整齊👍不過無卡位就唔會考慮入黎食😛整體黎講,我覺得唔錯,會有想再幫襯😄😄