2019-05-05
OpenRice唔好成日審我啦不過我明嘅 好少人好似我咁有誠意寫咁多字你懷疑我絕對有理由嘅不過我係真心㗎~~今日同男朋友亂咁行下西營盤同上環行行吓比門口對門神吸引住 又幾有型喎嗰陣先五點幾 侍應姐姐超級Nice咁話我地開六點嘅不如你哋坐下先啦 個樣又靚喎搞到我係咁𥄫佢係我見過最鍾意講唔使客氣嘅人類落單一次已經講左三次唔使客氣 真係好客氣呀kakakakakaka勁口渴是但叫咗杯西柚特飲 都幾細杯係用紙飲管 關愛埋環保激進份子嘅玻璃心 好有愛心好sweet唷話明叫我愛慢煮梗係要試吓佢啲慢煮牛啦叫咗個 慢煮48小時美國安格斯牛肋骨得罪講句 嚟到見倒個擺款好似湯渣A~唔好咁快下定論 等本姑娘試吓先一叉落去已經feel倒勁juicy同嫩口食落好重牛味 同埋其實係冇咩調味 但都覺得好好食 我食完望住佢 佢好似串緊我以貌取牛牛肋骨小姐:真材實料唔需要包裝㗎呀嬸仲有個牛油炒雜菌係超級超級超級超級超級香 我冇等男朋友已經掃哂入口 sorry bb豬到小食拼盤通常呢啲炸野小食拼盤呢都係嗰幾味野啦 本來都唔會太expect佢有幾好味 點知都唔馬虎!炸魚好大舊 薯條都好似調味過咁應該隻薯仔本身係靚野所以食落
不過我明嘅 好少人好似我咁有誠意寫咁多字
你懷疑我絕對有理由嘅不過我係真心㗎~~
今日同男朋友亂咁行下西營盤同上環
小食拼盤
到小食拼盤
通常呢啲炸野小食拼盤呢都係嗰幾味野啦
本來都唔會太expect佢有幾好味
點知都唔馬虎!炸魚好大舊 薯條都好似調味過咁應該隻薯仔本身係靚野所以食落甜甜地
仲有啲炸蝦竟然唔係脫離蝦
咩叫脫離蝦呢 食炸蝦果陣咪好興塊皮同隻蝦分開哂嘅 佢竟然痴到實一實 勁呀!
肉桂紅酒慢煮梨配意大利雪糕
呢度啲嘢食唔貴